130 години од смртта на Рајко Жинзифов

Општина Велес, локалната градска библиотека „Гоце Делчев“ и ОУ „Рајко Жинзифов“ од Долно Оризари ја одбележаа...

Неуспешен обид на ВМРО-ДПМНЕ

Неуспешен обид за превземање на власта на локално ниво од страна на ВМРО-ДПМНЕ, бидејќи ВМРО-НП ги извисија.

Новини во такси превозот

На 39-тата седница на Советот на општина Велес беа донесени одлуки со кои се регулира вршењето на авто такси превоз во општината.

Google го отстранува системот на покани за својот e-mail сервис

Google го напушта начинот на регистрирање со покани за e-mail сервисот.

Невообичаени куќи и згради

Чудесии

Донација од Јапонија

Јапонците бараат донацијата која заврши кај новите приватни лекари да се врати во јавното здравство

150 милиони HDTV домови до 2011

Еден нов извештај од Informa Telecoms & Media предвидува дека до 2011 ќе има 150 милиони HDTV опремени домови во светот, три пати повеќе од крајот на 2006.

Подобро нешто, отколку ништо

Откако добија безмалку се што бараат, трговците се враќаат на велешкиот Пазар веќе од утре, вторник.

Ракомет

Се убаво, само заборавиле да стават датум на плакатот. Веројатно е за утре

Заљуби се со добро вино

Вторник, 13.02.2007

Погрешно паркирање

Наш сограѓанин ни испрати меил, со интересна содржина

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »