Како се чуствуваат луѓето наработа

Ај на поивше онади со маусот, шо чекаш де

Уникатен чопер

Блесав е нема шо!

Турнеја на Горан Кан

Наредните два месеца ќе има голема турнеја на Горан Кан низ Македонија! На 4 ноември во клуб ИН ќе биде и во Велес! Присуството е задолжително!!!

Ај направи вака...

Ајде вака: Додека седиш пред компјутерот, крени ја десната нога во воздух и со стапалото прави кружно движење во насоката на стрелките од саатот. Истовремено со десната рака напиши во воздух „6“. И...

Веб камери од целиот свет

Погледнете камери во живо од целиот свет.

Математика

Ви треба помош по математика? Нема проблем! На Повеќе...

Шетање по светот

Ја отворам станицава, бирам Macedonia и одам понатаму...

Што можете да правите со парите?

Правете нешто со парите, не ги чувајте само во новчаник!

Сите светски чуда на сите времиња

На следната страница се излистани сите светски чуда, и тоа чудата на модерниот свет, на античкиот свет, седумте природни чуда, заборавените чуда...

Нови американци во Велес

Во Велес пристигна новата 11-та група на доброволци, членови на американската владина организација „Мировен к?рпус“.

Пародија на „Lost“

Изгубениии!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »