Велосипедско првенство - Велес 2006

Сабота, 20.05.2006

Минаха години

Шо знаат денешниве млади? Шо се разбираат од мода...

Сексот продава сè живо

Нема да измислам топла вода ниту пак ќе го зачудам некого со оваа констатација. Се наоѓаме среде една сексуална револуција, во која само невините крвопролеваат...

Секси сликички од една Кавадарчанка

Ај сега смеј не кликни на Повеќе!!!

Се снима документарен филм за „The Doors“

Скејтерско-филмската легенда Stacy Peralta и продуцентот Dick Wolf најавуваат амбициозен документарен филм за славниот бенд „The Doors“ во 2007 година.

DJ Bejrut

Нова песна на DJ Bejrut

Бомба во Велес

Бомба кашикара експлодира но среќна околност е што таа не паднала во ресторанот каде било полно гости и детонирала надвор од него.

Прстомен

Шо се може да направи еден прст :)

Енциклопедијата на „Ми-Ан“ е најдобра книга

„Нова енциклопедија, општа и македонска“, на книгоиздавателството „Ми-Ан“, е прогласена за најдобро оригинално издание од областа на литературата, науката и културата што било објавено меѓу два саема.

„Телеком“ предвидува јунско поскапување

Власта останува пасивен набљудувач на алчните бизнис амбиции на Унгарците во „Телекомот“. Менаџментот полека, но сигурно го реализира бизнис планот кој предвидува ново поскапување на локалната фиксна телефонија во јуни.

Нова иницијатива за албанската паралелка

Родителите на децата од Бузалково кои завршуваат основно образование собирале потписи за да се отвори паралелката на албански јазик во Велес, а не во Чашка.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »