18 интересни фонтови

Самата слика кажува се. Ќе си ги симнете фонтовите и фино лепо ќе си ги инсталирате.

Нијагарините водопади 1911 год.

Замислете само колку било ладно и колку долго се задржал тој студ за да се замрзне водата до тој степен!

Затвор за тројца крадци на бакарен кабел од Велес

Судијата Илија Танев во три одводени судски процеси изрече мерка затвор во времетраење од четири ипол години на тројца крадци за железнички кабел.

Секс на верверички

Како би звучело ова??? Можете и како рингтон :)

Poweroff ver. 3.0.1.3

Интересно програмче за манипулација со гасењето на вашиот компјутер.

Животински свет

Најнова верзија на животински свет

Велешанецот што ја запали гаражата нема да одговара за убиство

Полицијата го преквалификува делото за кое се товари велешанецот Николче Л. (24) дека затворил петмина во гаража, а потоа ја запалил, при што изгоре 23-годишниот Аким Рушитов, од „убиство“ во „тешко дело против општата сигурност“.

Моќта на Photoshop

Од ѓавол во ангел, тоа е моќта на Photoshop

Карикатури

Втор дел

Карикатури

Прв дел

Извидниците од Велес засадија 100 садници

За 100 години скаутизам во светот, извидниците од Велес засадија 100 садници

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »