Роби Вилијамс со изјави во негов стил

Тој тврди дека е среќен што е неженет, оти на располагање му се многу жени и вели дека е хибрид на наркоман и професионален спортист

Гулаб и мајмун

Одете на повеќе.

Трендо од Америка

Еден од главните актери во серијата „Stargate Atlantis“ многу ми личи на нашиот Трендо.

Топилница

До пред три години, додека работеше Топилницата, нејзините вработени секој еко инцидент предизвикан од нив, го минимизираа и реагираа дека медиумите го надувуваат.

Многу туристи на евтин одмор на езерото Младост

Крајбрежјето на велешкото езеро Младост е полно со гости од повеќе градови, кои летуваат со камп-приколки или со шатори.

Box Office

1. Snakes on a Plane заработка од $13.8M жанр: акција, авантура

Том и Џери - цензурирани

Цензурата следи по речиси 65 години од појавувањето на првиот филм за двајцата јунаци на цртаната серија.

Најстариот бармен во Њујорк

Има 90 години и е најстариот бармен во Њујорк, познат како „Г-дин Хои“. Хои Вонг работи како бармен веќе шест децении.

Фотографии од „Јас сум од Титов Велес“

Фотографии од снимањето на филмот „Јас сум од Титов Велес“ на Теона Стругар Митевска.

Банкоматот не работи

Жалам, не работи :))) Нема пари!!!

Уметност

Ептен добри слики, ми се зема здивот...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »