Дедо Мраз се појави во Велес

Дедо Мраз годинава прв ги посети децата од Дневниот центар за посебни потреби и им донесе

Клонирани мачки кои светат

Јужно Корејските научници клонирале маченца, чии гени биле изменети, за да можат да светат во темница.

Pidgin

Доколку користите Yahoo Messenger, MSN, ICQ, Google Talk ...

Пропаганден материјал на ЕВН ЕСМ за велешани на албански јазик

Стотина семејства од велешката населба Дворови, зедно со сметките за струја од ЕВМ ЕСМ го добија и флаерот

Топилницата сеуште загадува

Резултатите од испитувањето кое беше извршено откако Топилницата престана со работа покажуваат високи вредности на тешки метали кај популацијата во Велес.

Гага СМС

Секој ден по 3 бесплатни СМС пораки, стасуваат и на Космофон и на Т-мобиле

Се уриваат времените објекти во Велес

Во Велес започна уривањето на времените објекти и во наредниот период, до крајот на годинава треба да бидат срушени 50-тина.

Банкарска улица во Велес

Алфа Банк и Инвест банк отворија свои експозитури во Велес.

Го запали својот камион

Велешанецот Тоше Јорданов (25 год) го запали неговиот камион, кој беше запленет во акција на СВР Велес за фаќање на дрвокрадци.

Санација на карпата која ја загрозува црквата Св.Пантелејмон

Карпата која загрозува црквата Св.Пантелејмон ќе биде отстранета со тоа и опасноста по овој споменик на културата стар 160 години.

Во Велес еден ХИВ позитивен

Последните резултати на Заводот за здравствена заштита од Велес покажаа дека во градот од неодамна има регистрирано...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »