Зошто Грција ни ја краде историјата?

Повод за да го напишам ова е простачката провокација на една [b]грцка цавка - малага[/b] задолжена за (изгледа сексуални) односи со јавноста, што во форма на имејлче и го испрати на една моја ценета пријателка. Затоа, молам за внимание и разбирање на англиски малку. Се мислев дали да го ставам и мејлот на shit-eat-еркава за секој да има прилика комотно да и испрати еден тон спам, арно ама ај си велам да не и наштетам индиректно на пријателка ми. Значи вака...

Што мислите за НЛО?

Не знам што да кажам... Ние луѓето сме ограничени и најголемиот дел од нас веруваат во своите сетила, т.е. верувам во тоа што ќе го видам. Не коментирам многу, еве еден интересен линк...

Paul van Dyk - No.1 DJ 2005

Paul van Dyk - e No.1 DJ за 2005 година, откако му го презеде лидерското место на Tiesto. На повеќе ги имате и сите најдобри DJ-и за оваа година. Тоа со плус/минус покрај името се означува колку позиции се искачил или паднал секој од нив.

Ноќен живот

Значи одиме вака, викендов го почнуам со The IN Club ( Демек бившо Tarantino) и Stones. Здравје следниот викенд ќе се потрудам и за сите други кафани шо си имаат програма да ви ја презентирам!

Краток расказ

На учениците им дале задача да напишат краток расказ со што помалку зборови...

Предлог новогодишна елка!

„Матуранти“ на секое дрво

Добро бе, каде го има ова, освен во нашиве провинции??? Се спуштам откај поштата надолу и го гледам дрворедот до фонтана како е накитен со плакати за покојните Менка, Лиљана, Ружа, Атанас, Јован, Ацо...

Влакна под мишката

Девојки ова е мода или дамава заборавила на нејзините влакна под мишките?! Момци ви се допаѓа ли овој life-stil? И сега би следело прашањето кој повеке смрди под мишки мажите или жените.

Уметност или нудизам?

Што повеќе саката тетоважа или боенка од вашето тело?

Каде сте велешани?

Не,нема да зборуваме за политика или додека сме таму да споменеме. Да беше митинг салата ке крцаше од луге но затоа што е велешки фудбал па и мал беше \'тапа\'.

Деки и Вики Бекамови

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »