Дисперзирана канцеларија

Од вчера во село Оризари е отворена дисперзирана канцеларија на Единицата на локланата самоуправа.

На концерт на Tiësto

Клубер починал од предозираност за време на концертот на Tiësto во Џакарта, Индонезија.

Добро бе шо е воа?

Шо е работава бе, кај отиде светов? У Згрополци???

Државен натпревар

Во наредниве два дена средното стручно училиште „Коле Неделковски“ ќе биде домаќин на 25-от државен натпревар во електро, машинска и сообраќајната насока.

10 000 долари за откажување од пушењето

Љубителите на цигарите во нашата земја можат да освојат вредна награда од 10 илјади американски долари ако се откажат од оваа навика.

ЗОШТО НЕ РАБОТАТ РАМПИТЕ !?

Јавно ги прашувам градските власти во Велес: Зошто не работат рампите на железничките премини???

Концентрација за мажи

Прашање: Зошто не можам да се сконцентрирам и да го најдам топчето?

СОНК–Велес

Раководството на СОНК–Велес најавува нови моменти поврзани со регионалниот синдикат.

Закон за минимална плата

Заврши акцијата за собирање на 10 000 граѓански потписи, од кои 2 000 од Велес, за донесување на закон за минимална плата од 6 500 денари. Во Велес се собраа околу 2 000 потписи.

Бензинот поскапе

Бензините рекорно поскапеа за прв пат во Македонија.

Porn Star Name Generator

Зошто да бидеме терористи кога има поинтересни работи, пробајте го генераторот за вашето порно име.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »