Ораовец, прошетка за одмор но и за историја

На само дваесетина минути од Велес, на падините на планината Клепа се наоѓа селото Ораовец кое нуди можност за одмор и релаксација од градската врева.

6 години PUB

Минатата недела, на 27. април, PUB славеше 6 години постоење! Па нека им се редат :) На Појќе имате слики од дешавката

Црн Камен мит или стварност

Месноста Црн Камен е во близина на Велес и таа е на картите на сите кои ја истражуваат Македонија, според нејзиното вакавско значење.

Сопственик на 6 илјади поштенски марки од цел свет

Велешанецот Мики Лазаревиќ се гордее со шесте илјади поштенски марки со кои располага.

Мото-тура низ Македонија

Здружение на мото- ентузијасти и љубители на природните убавини со цел промовирање на мото- туризмот во Македонија

YouTube --> mp3

Онлајн апликација за конверзија на вашите омилени YouTube видеа во mp3 формат.

World Clock

Погледнете статистика за мнооогу работи на светско ниво... На пример, број на кардиоваскуларни заболувања, број на новоинфицирани со ХИВ, бракови, разводи, АБОРТУСИ...

Тастатура со фармерки

Дизајнер: Erik De Nijs

Најголемиот пикавец во светот

150 години Велешка Гимназија и во Канада

Приходот е наменет за финансирање на талентирани Велешки гимназијалци

Слики за забава

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »