Допирање без допир

Пробајте и вие!!!

Зидан воопшто не го удрил Матераци

За првпат во историјата на фудбалот за донесување на судиска одлука беше искористена видео снимка и излезе дека техниката не излажа. Доколку внимателно ја погледнеме [url=f10.putfile.com/7/19005024357.gif]забавената снимка[/url] ќе забележиме дека Зидан воопшто не го удира Матераци, дури не е ни во негова близина.

Велес го решава проблемот со кучињата скитници

Започна проектот за собирање на кучињата скитници. Тој се реализира во соработка со ветеринарната станица и локалната самоуправа. Дел од нив поради болест се усмртуваат, а останатите се вакцинираат и кастрираат. Од стартот на проектот досега се усмртени 80 кучиња, а триесетина по соодветниот третман повторно се вратени на улиците. Од ветеринарната станица велат дека со акцијат не може да се отстрант кучињата, но се намалува нивниот број.

Концертна и секс турнеја на Роби Вилијамс

Страствените ноќи на Роби Вилијамс со привлечните Европејки, кои се ределе една по друга по концертите на неговата светска турнеја, го исцрпуваат толку што на крајот на денот задолжително завршува на витаминска инјекција.

Четворица Македонски изведувачи наградени на Сунчане Скале

Елена Ристеска, Дарко Димитров, Каролина Гочева и Тоше Проески се четворицата наши изведувачи кои се закитија со статуетки на првата вечер од Интернационалниот фестивал \"Сунчане скале\", што се одржува на Канли кула во Херцег Нови.

Јубилеј на ансамблот „Распеани велешани“

Велешката песна се\' уште се пее

Необични хотели

Разгледајте ги најнеобичните хотели во светот! Таму кај што најмалку очекувате, можело да се направи хотел...

Ајде да се гаѓаме

Одбери под кој агол ќе стрелаш и со колку сила!

Сликите на Леонардо да Винчи

Сите слики на Леонардо ди Каприо... овај да Винчи [url=www.visi.com/~reuteler/leonardo.html]на едно место[/url].

Првата жена на Ајнштајн

Слика од првата жена на Алберт Ајнштајн заедно со двете деца и писмо од Алберт се наоѓа во архивата на Еврејскиот Универзитет во Еврусалим.

За да го запознаете вашиот XP подобро

имаше некој работи што веке сум ги знаел ама имаше и некој што не :)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »