Нема да постои ОУ „Трајко Андреев“

Основното училиште „Трајко Андреев“ нема да постои од есен, решија велешките советници.

Box Office

1. [b]Silent Hill[/b] заработка од $20.2M жанр: акција, авантура, хорор...

Нова песна од DJ BEJRUT

Еве не по вторпат многу подобри од претходно нема одмора док траје обнова.

Црногорски ADSL за студенти

Интересна понуда на црногорскиот телеком за тамошните студенти. Тука веќе се побиваат теориите дека Црногорците биле бавни... Адееселоф си кажува сè! Па и не е така лоша понудата, 512/128kbps со 5GB трансфер на податоци за месечна рата од 20? со вкалкулиран ДДВ...

Станува ли Гевгелија македонски Лас Вегас?

Наместо фабрики, казина, во портата кон ЕУ. Станува ли Гевгелија македонски Лас Вегас?

ЈАЈЦА!!!

Сајбер јајца...

Пролетните дождови еве ги доаѓаат

Се надеваме дека ќе престанат

Извоз на дрва во Грција

Бавно ама сигурно :)

Sick Of It All

Amerikanskiot HC bend ke gostuva vo Sk.....

„Масив атак“ доаѓаат во Скопје

Легендарните „Масив атак“, британска и светска музичка атракција, по неколку неуспешни обиди за нивно гостување, конечно доаѓаат во Скопје.

Свеченост во велешката касарна

Во чија придружба беше дамата, која е во друштво на кинеските, бугарските, американските, ческите, украинските воени аташеа, на свеченоста во велешката касарна.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »