Слики за забава

Скара за Мајот

Мировен протест за Македонија во Женева

На 20.04.2008 во Женева пред зградата на Обединетите нации, се одржа мировен протест со цел да им се даде подршка, на македонците каде и да се, да останат заедно сложни и да не прифаќаат никакви нови, горни, долни или било какви придавки на името, бидејќи Македонија е една и таква ќе остане.

Несекојдневна сообраќајна несреќа во Велес

Велешанец настрада во несекојдневна сообраќајна несреќа откако јасика падна врз автомобил во движење.

Репрезентативна голема изложба во Велес

Велешани ќе имаат можност да видат репрезентативна голема изложба, на дела од познати македонски автори сопственост на Народниот музеј од градот.

Организатор на кабли

Дали каблите од монитор, тастатура, компјутер и што ли уште н?, ви се проблем да ги скриете?

Кој ја присвои мерната станица на Топилница?

Мерната станица на МХК Злетово во стечај, е узурпирана и против правно присвоена од непознат сторител.

Советниците не сакаат уште еден споменик на Рацин цо Велес

Предвидениот споменик „Бели Мугри“ со кој требаше да биде одбележана 100 годишнината од раѓањето на Рацин и 65 години од неговата смрт нема да биде подигнат.

Ќе се менуваат имињата на улиците во Велес

Со предлогот на нови имиња ќе бидат впишани имињата...

Двајца велешки провалници во обид за бегство завршија во болница

Во обидот да го избегне одењето во затвор, велешанец Трајче Сиркаров (25), скокнал и си ја скршил левата ногата, по што завршил во болница. На 10-ти април, во 4 часот утрото, со налог да оди во затвор, во одделението во Оризари, велешките полицајци затропале на вратата на Сиркаров, кој живеел на Којник. Отворила мајка му и откако тие покажале налог, таа го повикала Трајче.

Светски мистерии

На оваа страница можете да си ја задоволите желбата за откривање на некои од најголемите светски мистерии.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »