Снимен е играно-поетскиот филм „Елегии за тебе“

Заврши снимањето на играно-поетскиот филм „Елегии за тебе“ посветен на поетот и револуционер Кочо Солев Рацин, во продукција на Нет Студио од Велес.

Новогодишен саем на книгата

Библиотека, Велес

Сигурносните рампи во Велес постојано во дефект

Зголемениот број на кражби е поради порастот на цената на бакарот во откупните центри, велат во МЖ.

LCD телевизорите се 40% поевтини

Оваа година, цената на ТВ екраните со течни кристали се намали за 40% и повеќе откако најголемите прозводители ги зголемија своите залихи.

Свлечиштето Рамина

Ново разочарување на жителите на свлечиштето Рамина, откако Владата за решавање на овој проблем во наредната година, во републичкиот буџет предвидела севкупно 30 милиони денари.

Ватикан

Убаини

Изопачена Википедија :)

Uncyclopedia личи на Wikipedia, ама има многу глупости, се згазив од смеа кога читав за земјите (во регионов) :))))

Слики за вашиот десктоп

За сите љубители на пејзажи, слики од природа што ти го земаат здивот, на Повеќе можат да си одберат нешто за на десктоп!

Work and Travel in the United States

Четврток на 14.12.2006 со почеток во 18.00 во Хотел Јадран во Скопје, ќе се одржи презентација на програмата на компанијата CCUSA од USA, која овозможува работа на студенти од целиот свет во USA, за време на летните месеци.

Викенд во „Red Box“

08.12. - 10.12.2006

Викенд во „Glamour“

07.12. - 10.12.2006

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »