Firefox - Opera - IE

Плоштад "Тоше Проески"

Трагичен ден за Македонија, голема загуба голема болка и тага. Најмалку што можеме да сториме за нашиот Тоше Проески е Плоштадот "Македонија" во Скопје да го прекртсиме во Плоштад "Тоше Проески". Ги молам сите што го почитуваат Тоше Проески да се приклучат на оваа иницијатива

Загина Тоше Проески

Македонија тагува.

Постигнат успех на извидничкиот одред од Велес

Извидничкиот одред Димитар Влахов од Велес, во периодот од 11-14 октомври оваа година

Масичка со 4 „нозе“

Чудно

Бесплатни стварчици за мобилни

Zedge: Free ringtones, free wallpaper, free themes, free downloads to Nokia and other mobile phones. Знаете што треба да кликнете.

Болен за судница, здрав за седница

Поради нарушено здравје на почетокот на судењето на хирургот д-р Никола Нацев, неговиот бранител бараше процесот да биде одложен на подолго време.

Што знаете за тројцата велешки илинденци или на кого за кого е подигнат Коњаникот?

Гигантски далечински управувач

Оваа слика е мала, види на повеќе...

Самоубиствен штек

Два прста и ќе завршиш работа...

Нови улични светилки во Велес

Во Велес започна промена на уличните светилки, со кој градот ќе заштеди една сметка годишно, или инвестицијата ќе се врати за 2,5 години.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »