Камин во форма на пирамида

Украсување на излозите во Велес

Освен снегот, најава за Новата Година е и украсувањето на излозите од продавниците во градот.

Првиот снег во Велес по две години

Вака изгледаше Велес среда 14-ти ноември, претпладнето.

Велешани ноќе наместо на забар одат во Брза помош

Не си ги знаат нивните права!

Една супер монтажа специјално за Велешани

\"Sladja - Poznata vidjena slavna\"

10 „најзаразни“ онлајн флеш игри

Како учениците од хемиското училиште од Велес заработуваат

Учениците од Средното Хемиското училиште „Димитрие Чуповски“ од Велес на своите сограѓани на овој продажен штанд им понудија...

Како велешани наоѓаат начин за преживување

Во Велес се води борба за секое пластично шише

10 години затвор за Лукарев кој запали гаража и со неа изгоре жив човек

Николче Лукаров (25 год) ќе одлежи десет години затвор реши Апалациониот суд од Скопје.

Мултимедијална рамка за слика

19 инчи, TFT LCD дигитална рамка ги прикажува вашите дигитални фотографии, MPEG и MP3 фајлови.

Зошто?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »