Пародија на „Lost“

Изгубениии!

Дисклокација од брегот на езеро Младост

Општина Велес ги дистрибуираше решенијата за отстранување на дивоградбите лоцирани покрај брегот на езерото Младост.

Фотки

На повеќе...

Велешки ракометари

Двајца велешки ракометари кариерата ја продолжија во соседна Грција.

8-ми Меѓународен филмски фестивал на независен филм

Од 23-ти до 30-ти септември во Патрас - Пелопонез Грција се одржува 8-от Меѓународен филмски фестивал на независен филм.

Стопиран преносот на велешкото кино

Објектот е запишан како сопственост на градот, Синдикатот се жалеше, а Републичкиот катастар утврдил неправилности и бара повторување на постапката.

Тортиии

Од убаа, поубаа :)))) Мммммм

Најмалиот бургер во светот

Колку е мал светов

Хартиени занимации

Кој е талентов шо дупел по хартииве и го направил ова совршенство, секоја чест!

55 факти за жените

• Накит. Сега засекогаш знаете што да и купите за поклон. • Најбезболен начин да завршите некоја кавга е - таа да победи. • Таа се уште ги чува писмата и честитките од претходните дечковци.

Порно sвезди на турнеја низ Македонија, ќе дојдат ли во Велес?

Дваесетина порно sвезди и танчерки од Европа кон крајот на месецов ќе допатуваат во Македонија. Ќе гостуваат во повеќе познати ноќни клубови во државава. Нивната мини турнеја ќе почне во Скопје.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »