Скапоцен камен околу светот

Биле потребни 1 милион скапоцени камења за да се покрие телото на еден модел.

е - Велес

Велес прва електронска општина во Македонија.

Грандиозен споменик посветен на велешките великани

„Решивме достојната почит на најсветлите претставници на македонскиот револуционерен дух и авангарда да ја слееме во...

Отворен ресторан „Снупи“

Вечерва е отворањето на новиот ресторан „Снупи“, поранешен „Офицерски“.

Глобално затоплување

Не е се така црно!

На кого личи?

Честито, добивте прекрасно бебенце!

Велешката филијала на ПроКредит Банка

По едномесечно работење период во кој се отворени 500 сметки на приватни лица, 50 на претпријатија и одобрени 100 бизнис кредити во износ од...

Слики од познати личности кога биле деца

Ај на повеќе

Крадење на урбана опрема во Велес

Случаите со крадење на урбаната опрема низ градот и нејзино продавање по отпадите не престанува.

Меил Арт изложба

Владен Лабович од Србија е добитник на гранпри наградата за најдобро дело на Меил Арт изложбата...

no coment

Незнам што, ама има нешто не ми се вклопува на сликава

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »