no coment

Незнам што, ама има нешто не ми се вклопува на сликава

Светски рекорд со пчели

Пчеларот Филип Меккејб (59 год.) од Ирска, не успеа да го сруши светскиот рекорд од 1998 во носење пчели на своето тело (40 кг. или 350 000 пчели).

Мажот, жената и детето родени во ист ден

Мажот, жената и нивното прво дете имааат заеднички роденден.

Судски процес во Велес за затајување на данок

Првите луѓе на велешки „Ветекс“ одговараат по кривична пријава за затајување данок што...

Македонски изворни народни песни

Ексклузивното 6-кратно цеде издание \"Антологија на македонската чалгија\" тукушто го издаде \"Македон мјузик\".

Прва награда на светски конкурс

Македонци со веб-страница го освоија Стејт департментот.

Интересна колекција на Wallpapers

Се надевам дека ќе го разубавам вашиот десктоп...

Божјото дело

Ај да видиме како настанала жената.

Патронат на ОУ „Св. Кирил и Методиј“

Основното општинско училиште „Св. Кирил и Методиј“ традиционално и оваа година го одбележува својот патронен празник.

„Ав-Ав“ чанти

Чанти за секоја пригода :))

Измама „Благословени пари“

Полицијата е во потрага по жената која успеала да направи измама „Благословени пари“.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »