Нови поштенски марки

Бирото за филателија при Македонски пошти, издаде нова едиција од две поштенски марки.

Блокада на магистралниот пат Велес - Штип

Жителите на неколку велешки села вчера напладне го блокираа магистралниот пат Велес - Штип во времетраење од еден час.

Симнувајте македонски емпетројки :)

Дами и господа, кликајте и покликајте! На следниот линк имате бесплатна македонска музика во емпетри формат :)) Супер за целото семејство

Прличко се враќа во родниот град

Со откривање на спомен биста родниот Велес ја одбележа 100 годишнината од раѓањето на актерот Петре Прличко.

Сквернавење на спомен бистата на првоборецот Благој Ѓорев

На спомен бистата на првоборецот Благој Ѓорев, во Младинскиот парк во Велес непознати сторители нацртале фашистички знаци како и порака со која го величат Адолф Хитлер.

11 март - Ден на депортацијата на Евреите од Македонија

Единаесетти март е денот на депортацијата на Евреите од Македонија, во која настрадала и малата еврејска заедница која живеела во Велес.

Велешките ловци убија волк тежок 70 кг.

Велешките ловци, членови на Ловното друштво „Руен“ имаа уште еден успешен викенд. Овој пат во близина на селото Караслари беше убиен волк капиталец, тежок 70 кг.

ЦрноБело викенд

Повелет во ЦрноБело...

Необична забава во кафе барот „Sport Kafe 11-ka“

Во неделата во кафе барот „Sport Kafe 11-ka“ се случи хуманитарна караоке забава која беше организирана од РОТАРАКТ клубот во Велес. [b]Ново во оваа вест: Слики за доловување на атмосферата![/b]

Слики for men

Слики за полнење на батериите и празнење на... белите дробови!

Ти си тоа што сакаш повеќе

На сајтов треба да кликнете на сликата што повеќе ве фаќа око. Со повеќекратно избирање „мозокот“ ве проучува каков карактер сте. Откако ќе светне розовко на мозокот, кликнете на истото и ќе ви каже ваши особини што можеби и не сте ги знаеле ;)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »