Велешки гуми за џвакање

Па нели ние Велешани така си ги викаме гумите за џвакање? Шо има смешно во тоа? Абе Трендо, Трендо!

Маскенбал во „Famous“

Еве како беше и во „Famous“

Компјутер „Оригами“

Microsoft Corp. го открива новиот производ „Оригами“, компјутер со големина на А4 формат, кој е хибрид меѓу лаптоп, персонален компјутер и мобилен апарат.

Кабаре Ин

Идејата на Солето беше во случувања да се пишува на едно место за сите кафани!!! Ама... (Овде ќе прекинам, иако иам многу да кажам на оваа тема! Ама знам ќе ми речат ПАК - „Магаре многу јадеш....... Ѓеврек!!!“) Како и да е еве повелеле!

„Компјутерски терорист“

„Компјутерски терорист“ од Кевин Митник стана една од најпознатите книги, откако успеа да влезе во мрежата и да украде софтвер на многу познати компании, вклучувајќи ги Sun Microsystems и Motorola.

Карикатури

Penelope Cruz

Случувања во БАБА

Случувања во БАБА

„Hello“ - магазин за ЛГБТ

Денес излегува првиот број на “Hello“, првиот магазин за ЛГБТ популацијата-лезбејки, геј, бисексуалци и транссексуалци во Македонија.

UCF во соработка со VCP

UCF во соработка со VCP ги продолжуваат журките во клуб „Колосеум“ во Скопје. И овој викенд за ваше задоволство Горан Кан и Александар Танчевски.

Легален софтвер кај нас

Што се случува со кампањата „Внимавај да е легално“? Видување на мојот ценет колега Горјан од Елфаско.

Информации за СИДАта

ХИВ е вирусот што предизвикува фатална болест на имуниот систем, сида. Најмалку 28 милиони луѓе низ целиот свет до сега умреле од сида, откако нивните телесни одбранбени системи биле уништени од ХИВ-вирусот до степен кога и секојдневните инфекции стануваат опасни по животот.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »