Гласање за најдобар DJ во 2007

Магазинот DJ Mag овозможува електронско гласање за најдобар светски диџеј за оваа година.

Хорор во Велес

Две сообракајќи, двајца мртви го парализираа Велес во средата попладне и вечер. Градот беше отсечен од светот. Во хаосот настрада и трето лице, патник кој се качил на вагон-цистерна и изгорел...

7-те чуда на Македонија

Ако светот ги избра 7-те чуда, еве и Македонија си бира свои...

Стереотипови во Амфитеатар

18.08.2007

Точка на гледање

Комбинација на воа и ноа

21-ви Светски извиднички собир, Лондон 2007

Македонските извидници на светскиот фестивал во Лондон, меѓу нив и велешани кои се сретнаа со принцот Вилијам и војводата од Кент.

Велешко чудо

Како изгледа стадионот во Велес?

Како одвнатре изгледа Црна џамија

Дали сте биле во Џамија?

Опасна работа, фарбање на силоси

Постојат многу интересни, занимливи но и опасни занимања.

Падна снег на Солунска Глава

Ќе остане запишано дека ноќта на 4-ти август 2007 на врвот Солунска Глава, висок 2560 метри падна снег.

Floorplanner

Floorplanner е веб страна за планирање на вашиот животен простор. Доколку имате планови за реновирање или градење, оваа апликација може да ви заштеди многу главоболки.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »