Аднан на евровизија?

Доста позитивна работа за Велес, наш претставник како кандидат за Евровизија. Подршка до Аднан и многу среќа! Националниот избор за „Песна на Евровизија“ ќе се одржи на 26 февруари, во едно од студијата на МРТВ, а на него ќе се изведат 20 композиции.

Паркети во Баба

Еве неколку фотографии колку за доловување на атмосферата.

Таен проект на власта

Десетина новинари, вработени во новински куќи, без знаење на нивните редакции, тајно работат за Владата и ги подготвуваат говорите на премиерот Владо Бучковски...

Актерска награда „Петре Прличко“

На својата 19-та седница Советот на Општина Велес донесе одлука за востановување на актерска награда за животно дело која ќе го носи името на големиот актер „Петре Прличко“.

Полициски упад во А1 Телевизија

Полициски упад во А1 Телевизија. За да им асистира на група даночни инспектори во редовната контрола, полицијата без налог утрото незаконски влезе во А1 Телевизија.

BB викенд

Во сабота задолжително маска, па повелете!

Прочка

Сега е шанса после 364 дена во годината да побараме прочка кај кумот, кај постарите и кај оние што имаме згрешено. А не е лошо и да се тркне до кај баба и дедо да се фане некоја паричка :). Предлог давам и да се извиниме ако сме згрешиле и на некој на странава. Честит празник на сите православни верници!!!!!!!

Роберт и Були во IN

Со малку задоцнување и со многу извинување сакам да ви ги презентирам најдобрите шоумени во градов: Роберт и Були Bros (или како што можеме да ги прочитаме на плакатата, R’n’B)

Новинар

Снежана Лупевска известува во живо од Кондово...

Престижна европска награда за Он.нет

Македoнскиот Интернет провајдер Он.нет доби почесна награда на престижниот European Press&Analust Summit 2006.

Маскенбал

Направете си маски или уште поарно купете си маски и повелете во In и Famous на маскенбал. Сабота (04.03.2006).

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »