Забрането пушење

Шо мислите, дали ќе функционира забранетото пушење на јавни места? Дали ќе биде како ноа со каишот во кола?

Sony Blue-ray дискови

Sony одделот за домашна забава ги објави првите 20 филмови кои планира да ги издаде на Blu-ray дискови, high-definition видео диск формат.

Коледе

Според македонските обичаи, на 5 јануари започнува славењето на Божиќните празници. Вечерта спроти Бадник првите коледари го палат коледарскиот огин...

Отфрлете го скептизмот!

Немојте да бидете down во ова време на сиромаштија и беспарица. Отфрлете го скептицизмот и погледнете кон Сонцето, и за крај насмевнете му се!

Повторно жена пајаче

Кој го може ова, нека дигне два прста и ако може нека ни прати слика!

Google ќе продава свои компјутери

Google се во преговори за продавање на компјутери во САД. Google брандот на компјутери ќе чини помалку од $200 и ќе има Google оперативен систем, како и Open Office во соработка со Sun.

Bad Sector во младински за Нова Година

Сашко Костов Милан Димушевски Игор Лефтеров Славче Пеев Оливер Тевчев

Нова Интернет услуга од Он.нет

Интернет пристап за секого. Пакети адаптирани на сечии потреби. И што е најново (најважно) ... безжичен интернет пристап во цела Македонија.

Помина Нова Година, и како?

Слушам во младински имало доста народ и новаа година се дочекала во просек со 100 петарди од чоек. Малку понапнато било во Розе сала...

Мала пажња

Еве еден мал подарок од нас за вас, се надевам 2006 ќе ви биде повозбудлива од 2005! Среќни празници!

Цвеќенце

Сакам да сум јас детелинка, скини ме шо сакаш ќе ти даам!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »