Ирците создадоа бесплатна енергија!???

Оваа енергија не доаѓа од конверзија од некој друг извор и дека \"буквално е создадена\". Токму тоа е во судир со базичниот принцип на физиката според кој енергијата не може да биде создадена ниту уништена туку дека таа само ја менува својата форма...

Најлошите слики за албуми

Ова се ремек дела на сите времиња!

Секој месец по стотина нови заразени со ХИВ!?

АЛАРМАНТНА СИТУАЦИЈА ВО БУГАРИЈА Секој месец во Бугарија се регистрираат 10 нови заразени со вирусот ХИВ, а песимистичките процени се дека тој број е поголем за дури десет пати, јави Макфакс.

Го заклал поради девојка

Само се прашувам дали ова е само кај нас, или во светот има многу погадни срања од ова??? „Несалам работа“ би рекла баба ми.

Сајбер-апашите ти ги копираат лозинките додека ги пишуваш

Е ова нема шанси да го преведувам, кој сака нека си прочита :)

Комбинации со животни

Сликичките се распоредени по категории. Погледнете ги насабајле за да ви тргне денот :)

Цртална

Кој би рекол дека сите овие слики се цртани рачно, а не компјутерски?

Работен камп на екологистите во домот во Голозинци

Во периодот од 14 до 22 август во велешкото село Голозинци се одржува работен камп насловен „Дом Голозинци“.

Четворица млади Италијанци си играле мафијаши

Тие, низ отворените прозорци на својот автомобил , со кој забрзано се движеле низ местото, глумеле вистински мафијаши и \"пукале\" врз преплашените луѓе од лажни пушки.

Фудбалери и нивните двојници

Просто не ми се вреува колку многу си личат фудбалериве со познативе фаци од шоу бизнисов....

„Nocturno“ викенд

Поминете го викендов во клуб „Nocturno“!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »