Moebius Syndrome

Многу интересна флеш игричка. Проверете.

K-15

За сите љубители на скечерите К-15...

Видео на месецот

Видете го ова видео! Финта за прекинување на икање.

Тоалет

Еве како изгледа едно јавно WC во Хјустон

Македонците слабо читаат книги

Македонците не читаат книги. Оние што читаат главно бараат комерцијална литература...

Тарзан

Од кај го вади Тарзан тој глас, ете да бевте вие на негово место зарем нема да го испуштевте истиот тој глас !?

Баба викенд

Случување за овој викенд...

Проблем со кучињата – скитници

Во изминатиот перод до Општина Велес беа проследени бројни реакции за присуство на кучиња-скитници, од кои дел претставуваат сериозна опасност за граѓаните, а особено за децата.

Изложба на слики и цртежи

Изложба на слики и цртежи од Трајче Чатмов - Чатма, академски сликар од Скопје. Уметничка галерија, 08 Април, 20 часот

Три априлски настапи

Велешкиот fusion состав Bad Sector го проширува своето поле на акција и надвор од Македонија. После неколкуте настапи на Таксират, ВаВаFest, ваму-таму, за Април тие имаат закажано три настапи од кои еден во Бугарија.

Карикатури

Angelina Jolie

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »