Баснословна брзина

Еве ваква брзина ни треба на интернетот, драги мои интернет - инвалидчиња!!!

Мала утринска паника

Живеете заедно и прекрасно е! Навистина не ви е јасно зошто паровите се караат и зошто толку многу бракови се распаѓаат? Е, можеби едно утро будењето за на работа ќе ви изгледа вака...

Нерешена дилема???

Дали е машко или женско ????

Симон Трпчевски во Велес

Во салата на Општината (која патем речено ја доживеа промоцијата после реконструкцијата) на ден 19.11.2005 год, во 20 часот, Маестрото[b] Симон Трпчевски[/b] го одржа својот прв рецитал во градот Велес.

Stop AIDS Party

[b]Stop AIDS Party [/b] Биди фер, заштити се! 26.11.2005 Сабота [url=www.pub.com.mk]www.pub.com.mk[/url]

Слики и цртежи

Традиционални занаети во Велес

Калајџии

Љубов ли е ова или панаѓур???

Хехе, не политизирам, само се шалам.

Епоха

Визуелен приказ на разликата во столетијата... Да ги тргнеш купаќите за да го видиш г’зот или да го тргнеш г’зот за да ги видиш купаќите???

Т’ га за запад

Еве еден remix, и тоа на познатиот хит-сингл од пред некој век.

Рацин - 97 Години од неговото раѓање

Велес, 16.11.2005 Општинскиот одбор на сојузот на борците од народноослободителната и антифашистичка војна на Македонија 1941-1945 год. Велес Ве поканува на Вечер посветена на Кочо Солев - Рацин

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »