Microsoft го одреди денот на издавање на Vista

Microsoft го објави датумот на кој Vista ќе биде понудена на располагање за бизнис корисниците.

Domain Search

Ако сакате да си направите сајт, морате и да одлучите како ќе се вика сајтот, односно да си го одредите доменот. За таа цел...

Ненормални етикети од 1979 год.

Не знам шо мислеле кога ги правеле етикетиве. Видете и самите.

Firefox екстензии - Download Statusbar

Доколку не сакате симнувањето да се јавува во посебно ново прозорче, Download Statusbar ќе ви даде преглед на сите симнувања во статус барот од Firefox прелистувачот.

Викенд во „Red Box“

03.11 - 05.11.2006

Полагање државна матура

Во Велес на 22 ноември ќе се реализира пилот програма за полагање на државна матура.

Викенд во „Glamour“

03.11 - 05.11.2006

Животот на еден клинец

Не му е лесно и на клинецов

Лиљана Масинова Чупчева

Името на велешанката Лиљана Масинова Чупчева - треварката од Велес, сигурно е дека се спомнува на сите континенти за што сведочат и разните писма - благодарници и понуди за соработка со целиот свет.

Мотор за „Ноќ на вештерките“

Многу е добар моторов, браво за мајсторот :)

Слики од Мерилин Монро

Видете како М.М. се стекнала со светска популарност и до ден-денес е мит од сексапил.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »