Семинар за македонски ора и песни

Десет дена на велешкото езеро Младост ечеа гајда и тапан откако педесетина играорци од повеќе европски држави учеа македонски танци, ора и песни.

Не го кини листов

Интересно ливче во една зграда во Велес :))

Велешки излог

Неам зборови

Разни сликички

Фала каплару!

Национален празник на долна облека

Национален празник на долна облека во Њујорк. Моделите се на повеќе...

Кловн

Lars Lottrup стои на една нога излезена од балон, на Интернационалниот Фестивал на Кловнови во Копенхаген, Данска.

Велес влегува во филм

На 22 август е закажана првата клапа од „Јас сум од Титов Велес“ на Митевска, а снимањето ќе трае 40 дена.

Box Office

1. Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby заработка од $47.0M жанр: акција, авантура

Елена Ристеска нова пејачка на "Магазин"!?

Елена Ристевска е новата пејачка на хрватската група "Магазин"?! Сегашната пејачка Јелена Розга ќе пее на концертите уште некое време.

Inline skate на Фонтана

Кратко и јасно: Дечкиве се супер!!!

Велешка „култура“

Некој добро си го зачистил станот, само го згрешил терминот за фрлање на ѓубрето!!!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »