Ти си тоа што сакаш повеќе

На сајтов треба да кликнете на сликата што повеќе ве фаќа око. Со повеќекратно избирање „мозокот“ ве проучува каков карактер сте. Откако ќе светне розовко на мозокот, кликнете на истото и ќе ви каже ваши особини што можеби и не сте ги знаеле ;)

Најдобри слики за 2005

Ретроспективната изложба на сликарот Ѓорѓи Зографски

До 17-ти март во Ликовниот салон во Велес е отворена ретроспективната изложба на сликарот Ѓорѓи Зографски (1871-1940).

Втор пожар во Велес за само четири дена

Завчера вечер во Велес опожарен стан кој во целост е уништен, повредени нема.

Ретка мутација

6 март 2007

Молитви на жена и маж

Молитва на жена Пред да отидам во сон, се молам за маж што не е морон. Кој е згоден, умен и има добра душа и кој обожава бескрајно долго да слуша...

Пикчрз

Нема да верувате, ама имам уште слики за добро расположение!!!

Прашање од безбедноста во сообраќајот

Се движите по двонасочна улица со поставен знак ЗАБРАНЕТО ПРЕТЕКНУВАЊЕ. Наидувате на велосипедист. Дали: а) Ќе го следите овој бавен велосипед наредните 2 км или б) Ќе го прекршите законот и ќе го претекнете?

Навистина чудни слики

Бог да чува и да брани, сештотии по светов! :)))))

Обвинението против Љубе Бошкоски

Во никој случај не смееме да заборавиме кој беше Љубе Бошкоски, за разлика од тоа што ни го налага судот во Хаг. Во прилог го доставувам обвинението против него и Јохан Тарчуловски... Па слободно прокоментирајте, ако имате нешто да кажете...

18 интересни фонтови

Самата слика кажува се. Ќе си ги симнете фонтовите и фино лепо ќе си ги инсталирате.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »