Танчевски во клуб ЦрноБело

Сабота, 31.03.2007

Лесно може да се случи Велес да остане без вода за пиење

Доколку не се договорат ЈКП Дервен и ЈВП Лисиче како ќе се користи водата од реката Тополка, реална е опасноста Велес...

Прв Саем на здрава храна во реонот на Азот

Богомилско - Изворскиот крај од реонот на Азот изобилува со здрава и еколошки чиста храна.

Сквернавење на гробиштата во Велес

Велешката полиција го откри ограбувачот на гробиштата на црквата Св.Спас, настан кој се случи на христијанскиот празник Прочка.

Саботна акција на трудовата инспекција во Велес

Трудовата инспекција ја затвори познатата велешка дискотека „Даунтаун“ во саботната посета на ноќните клубови од градот.

Што сакате да бидете повеќе: HIV позитивен или HIV негативен?

Видете резултати од анкетата спроведена во Косово.

GayBoy :)

Видео клипче со некое гејче, ваков талент нема никаде!!! Па ни Бијонс не знае вака да се крши!!! :))))))))))))) Фала Џорџ за ова ремек-дело!!!!

Амбиент од фудбалот Хрватска - Македонија

Слики и видео од амбиентот на стадионот Максимир! Велешка форца, МА-КЕ-ДОНИЈА!!!

Изгубени градови

Палета на изгубени градови... Задоволување на гладни души за мистерии...

Денот на пролетта во Велес

По повод Денот на пролетта ОУ „Петар Поп Арсов“ од населба Богомила и општина Чашка го организираа саемот на здрава храна со производи од богомилскиот и изворскиот крај.

Конечно проработе театарот во Велес

Со претставата „Стрип Шекспир“, во режија на Коле Ангеловски, синоќа Народниот театар „Јордан Хаџи Константинов-Џинот“ во Велес, по половина година спуштена завеса, повторно...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »