Награда „Гемиџии“

Највисокото општинско признание наградата „Гемиџии“ ја добија двајца велешки спортисти, ракометарот Пепи Манасков и ветеранот Тодор Мијаков - Кошот.

Паралелка на албански во Велес нема!

Паралеката од прва година при велешката Гимназија „Кочо Рацин“ нема да започне со настава.

Ладните глувци живеат подолго

Глувците кој се поладни живеат подолго, изјавил еден научник на Scripps Research Институтот во La Jolla, Calif.

Фитнес машина за деца гејмери

Измислена е машина која ќе ги тера децата да вежбаат додека играат компјутерски игри.

Најлошите костими на супер-херои

Американциве имаат некоја пуста желба да го спасат светот со помош на супер-херои (моментално тоа е Буш). Ама костимиве бе, од грди погрди...

Северна светлина

Знаете ли што е тоа северна светлина? Во секој случај погледнете ги сликите направени во Исланд, со два збора, СТУДЕН РАЈ.

Ајде дома

Сител, недела 05 ноември 2006

Сообраќаен метеж

И некој ќе ми рече у Скопје имало метеж. Сликиве го докажуваат спротивното...

Мрднати газиња

Шок видео клипче, шо не веруам дека некого ќе остави рамнодушен. These boots are made for walking.....

Вегетаријански фестивал во Тајланд

Малку чуден фестивал, ама шо е тоа е, вреди да се погледнат уметнициве.

Microsoft го одреди денот на издавање на Vista

Microsoft го објави датумот на кој Vista ќе биде понудена на располагање за бизнис корисниците.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »