Најдобри албуми (1973 - 1977)

Во неколку изданија ќе ви ги презентирам сите албуми што за дадената година биле вклучени во листата албуми на годината. Изборот никако не е случаен, туку е според разни гласања, рејтинг и продаваност.

Ах воа фотошопо!

Мали поуки за животот: I дел

Ај на повеќе!

Маќедониан Идиот

Знаете нели како се вика последниот албум на Green Day? American Idiot. Претпоставувам дека контате според која манифестација. Сакам само да го кажам моето мислење за манифестацијата Идиол. Постојат многу причини зошто тука треба да има апсења.

Дали можат да бидат другари машко и женско?

Дали можат да бидат другари машко и женско? Јас викам кликни на повеќе!

Педо и Филе

Дуље и Коќи у Down Town... ај замисли која журка!

Љубовни СМС пораки

Во прилог ви давам колекција на љубовни романтични СМС пораки. Кликнете на Повеќе... Нека ми извинат „гладните“ за вакви пораки што не можев да најдам стварно повеќе.

Ах воа фотошопо!

Нови работни места во Велес!

Вработени и невработени, сите можат да се вклучат во овој популарен бизнис во Велес и да заработат екстра плата!

НЛО во Велес

Веќе втор ден го гледам истиот објект во Велес, па морав да се консултирам со некого. Дали некој го видел овој објект?

Батка, многу брзо возиш!!!

Абе не возиш животни бе, алоооо!!!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »