Концерт на 4 АСА

На 20-ти мај, сабота навечер во дискотеката Даунтаун ретка можност за добра забава.

Меѓународен натпревар во мал фудбал

Велес беше домаќин на пријателскиот меѓународен натпревар во мал фудбал, во кој се сретнаа репрезентациите на Македонија и Полска.

Аднан го најавува неговиот прв албум

Талентираниот Аднан Куртов (еден од откритијата на М2 продукција од 2002. одина), наскоро ќе ја промовира својата нова песна – синглот Екстаза...

Eurovision 2006 албумче

Ако некој сака да си ги преслуша убаво песните од Eurovision 2006 пред да гласа, еве лникчиња од кај може да си ги симне.

Колку спорт гледаме на Спринт???

Дали нашиов кабeлски оператор Спринт ни пружа нешто повеќе спорт отколку што можеме да видиме на нашите национални телевизии?

ИНФОКОМ 2006

Времетраење: 9 - 14 мај 2006

Box Office

1. [b]Mission: Impossible III[/b] заработка од $47.7M жанр: акција, авантура...

За шо служи ташничево?

Малку збунувачки, но на крајот се станува јасно...

Добра примена на NOD32

NOD32 Анти-вирус со широка примена, не ви треба агенции за обезбедување!

Мојот Зоолошки парк

Повелете влезот е бесплатен...

Tрибина на тема : Развој на мали и средни претпријатија

Во текот на годинава, стотина мали и средни претпријатија што ќе потенцираат одреден проблем во работењето ќе имаат можност...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »