Деки и Вики Бекамови

Супер USB?

Најбрз начин да се стекнете со USB или пак да подарите.

Народни умотворби

Богатиот кур и железна пичка без мака отвара. Сиромавиот мора да се труди и за полуотворена. Подобро драпни пичка отколку месни цицка. Подобро курот омрсен отколку бркот засукан. Повеќе на Повеќе...

Виц на денот

Шетаат дедо и внук покрај нечиј двор и внукот прашува: - Дедо, дедо, што е она? - Модра слива. - А зошто е црвена? - Затоа што е зелена.

Анимација на денот

Видете ја оваа анимација и малку посмејте се! [url=funnyplace.org/file.php?id=1627&d=1]Линк за видеото[/url]

Интел направи гитара за сурфачи

Интел во соработка со Фендер, еден од најголемите произведувачи на гитари и опрема наменета за музичари, се обидоа да направат електрична гитара со која што ќе можат музичарите да се поврзат на интернет.

А може и на кредит!?!

Дај мало танге сестро!

На ти го, дај ми го

Баскет кај гимназија!

Има ли боља тројка?

Баснословна брзина

Еве ваква брзина ни треба на интернетот, драги мои интернет - инвалидчиња!!!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »