Цеца и силиконите

Шо глеате на сликава? а) Цицки за мезе б) Расипан квасец в) Недолечени комплекси г) Стрвење сиромав народ

Стереотипови во четврток

Во клуб Nocturno. Повелете, нема да зажалите :))

John Evans

John Evans е неверојатен човек, нема многу што да се каже, уверете се и самите!!!

Без коментар

На повеќе...

Петиција Стар Трек

Мак Трек- здружението на љубители на Стар Трек, ја започна својата акција за собирање на потписи со која ќе ги стимулира Националните ТВ канали да почнат со емитување на серијалите од Стар Трек.

Велешките пазарџии

Велешките пазарџии најавуваат граѓанска непослушност, неработа и затворање на пазарот, поради...

Дарувања и подароци

Водици бидна и мина ама некои работи останаа.

Нереални барања за бензиска пумпа

Руската Лук Оил има нереални барања за бензиска пумпа во Велес, поради што...

Кој го фати крстот во Велес и Градско?

Од Мало мовче во Велес, беше фрлен богојавленскиот крст во осветените води на реката Вардар, со што беше одбележано Христовото крштевање.

Граѓански сервис центар во Велес

Без талкање од шалтер до шалтер, без одење од канцеларија до канцеларија и службеници кои ги препраќаат странките по нови документи...

Колекција чудесни фотографии

На следниот линк можете да проследите многу инспиративни фотографии.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »