Илузија

Гледајте во црвената точка и линиите ќе исчезнат.

8-ми Септември во Велес

Во чест на 8-ми Септември, Денот на независноста на Република Македонија, Општина Велес Ве поканува на:

Сеќавања на велешки снимател на свадби

И невести и младоженци се онесвестуваат среде свадба.

Жителите немаат мирен сон

Земјата под Рамина пак се лизга и урива куќи.

Непристапно омиленото излетничко место на велешани

Дивоградби го блокираа приодот до реката Бабуна.

Најмал жител на Земјата

Khagendra Thapamagar има 14 години и е запишан во Гинисовата книга на рекорди како најмал жител на Земјата. Висок е 51 см, а тешок 4,5 кг.

Ловец на крокодили

Загина најпознатиот австралиски „ловец на крокодили“ - Стив Ирвин

Г-н Ото на Олимпијада

Јас се изгазив од смеа :))))))))))))) За вас не знам

Луди Зајко

Зајко мисли дека стрелката од глувчето е морков... Пази да не те фати...

Велешки пикник во Канада

Мала галерија од нашите велешани во Канада.

Роби Вилијамс со изјави во негов стил

Тој тврди дека е среќен што е неженет, оти на располагање му се многу жени и вели дека е хибрид на наркоман и професионален спортист

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »