Откријте ги можностите на вашиот Windows

Проверете кои се скриените опции во вашиот оперативен систем

Вирус на Yahoo!

Сите оние корисници што имаат e- mail адреси на „Yahoo“, треба да внимаваат затоа што страницата т.е. серверот е заразен со Вирус кој ги инфицира сметачите тогаш кога корисниците ја читаат електронската пошта, а не кога ќе го отворат евентуалниот „attachment“. Насловот на предметот на пораката е „New Graphic Site“

Нинџа желки како бебиња

Еве ги Донатело, Миќеланџело, Рафаело и Леонардо

Десно - лев конфликт

Погледнете ги зборовите и пробајте да ја изговорите [b]БОЈАТА[/b], a не зборот!

Велешки Дизниленд

Завршна приредба на децата од градинките во Велес - наречена Дизниленд.

ИНИЦИЈАТИВА ДО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ АЦЕ КОЦЕВСКИ

Иницијатива да се реновираат спортските терени за рекреативен спорт.

Деконтаминација на почвата во Велес

Започна проектот за лечење на велешката почва. Пробно за почеток се спроведува во дворот на училиштето „Васил Главинов“ и на плацот на ЕСМ во близина на...

Хуманитарен гест

Добитникот на овогодишното Рациново признание Божин Павловски реши паричниот дел од наградата во висина од 30 илјади денари да го...

Новата маскота на Firefox

Mozilla има нова маскота во кампањата за промовирање на познатиот пребарувач Firefox.

Глупите спајверџии се здружуваат

Можеби двете најголеми зла на интернетот, производителот на маркетинг софтвер 180solutions и нивните колеги по зулум Hotbar објавија дека се споиле во една компанија која од сега ќе ја сквернави мрежата под името Zango.

Racin.org

Од неодамна е изработена веб страна посветена на Коста Солев Рацин.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »