Интервју: Лилјана Петровиќ, менаџерка на Тоше Проески

По Тоше, за мене не постои музика

Одбележување на 40-дневниот помен од смртта на Тоше Проески

24.11.2007

Насмевка во пижами

Малите велешки пациенти од детското одделение при Општата Болница заслужуваат подобри услови за лекување, поради што

Црковно-народна кујна во Велес

Мисионерско хуманитарната организација „Ѓаконија“ во Велес отвори црковна народна кујна

Велес доби скапоцен клавир

Окарина

Велешкиот археолог Трајанка Јовчевска пронајде редок примерок на музејски ескпонат стар повеќе од шест илјади години, кој има непроценлива вредност.

Музичка перница

Оваа перница има вградени звучници и се поврзува со вашиот iPod/MP3 плеер. Сега твојот партнер може на раат да си спие а ти да слушаш што сакаш!

Зголемен број на случаи на семејно насилство во Велес

Од година во година бројот на случаи на семејно насилство на подрачјето на општина Велес е се поголем.

Digitus

Прекрасен „прстен“ часовник

Велес доби стрип мурали

По теркот на големите европски градови и Велес доби два мурали со мотивите од стриповите.

Камин во форма на пирамида

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »