Македонците со најмала слобода на движење

Македонците без виза можат да патуваат во само 31, од вкупно 195, држави во светот. Ова го објавува најновиот извештај на швајцарската компанија „Хенли енд партнерс“ во Цирих, која врши истражувања на барање на бизнис компании или богати луѓе.

Знаете ли за велешкиот насилник?

Знаете ли дека во Велес се врти еден насилник кој напаѓа жени и целта му е да ги дави? Е па има! Веднаш на [b]Повеќе[/b] за повеќе информации.

Lance Armstrong и Sheryl Crow раскинаа

Lance Armstrong и Sheryl Crow се разделија, во Петокот изјавила двојката.

Рок фест по 25-ти пат

Рок фест по 25-ти пат – Враќање во МКЦ [b]петок, 03.02.2006[/b]

Google сепак го напаѓа десктопот

The Register тврди, земајќи ја и потврдата од Google, дека во Google моментално постои модифицирана Ubuntu дистрибуција на Linux...

Нов кафе бар во Велес

Вечерва е отворањето на новиот кафе бар „Justice“ во центарот на градот, во близина на судот.

Четири метри меѓу пушачите и непушачите

Во објектите во кои се подготвува, служи и продава храна, односно гостилници, ресторани за самопослужување, киосци, млечни ресторани, ќебапчилници, бистроа...

Inline Skating во Велес

Добар начин како да си го исполните слободното време. Дел од скејтерите во Велес. Супер дечки, само напред!

Застана времето во Велес

Ете навистина во Велес е застанато времето.

Зошто мажите и жените не се разбираат

[b]Виц на денот:[/b] Зошто мажот и жената не се разбираат?

Факти за Чак Норис

- Кога Баба Рога оди да спие прво проверува да не се крие Чак Норис во нејзиниот плакар. - Главен извозен артикл на Чак Норис е болката. - Чак Норис спие со запалена ламба. Не зато што Чак Норис се плаши од темнината туку затоа што темнината се плаши од Чак Норис.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »