Направи сам

Ова не е кула од карти...

Несалам луѓе

Или се ненормални или се многу храбри

Нова година во светските метрополи

Штета немам слики од Велес да видат они како беше кај нас :))

Само 18 месеци затвор за д-р Панче Арсов

Гинекологот д-р Панче Арсов доби зголемување на казната, која му беше изречена откако беше прогласен за виновен за смртта...

Прво, па машко!!!

Првото бебе во Велес се роди на 1-ви јануари во 5.20 часот, машко.

Фотографии од Брисел

Поздрав до сите велешани кои се наоѓаат во Брисел!!!

Среќна Нова 2007 година

Од редакцијата на tirekovmirece.com

Новогодишна елка

Ама ваа е посебна...

Новогодишен концерт

Ликовен салон, 29.12.2006, 19.30 часот

Зошто родниот Велес ги заборави 100 години од нивното раѓање??

Родниот Велес ги заборави основоположниците на македонската музика Стефан Гајдов и Живко Фирфов па...

Чудо на мајката природа

Ова е фотографија на пештера во месноста Пешти, близу Велес.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »