Зоран Димов победник во планинарско трчање

Зоран Димов од Велес е победник на денешниот натпревар во планинарско трчање.

Оглас за работно место

Еве што значи механичка работа.

Школи

Советниците ја растурија забавата, пропадна идејата двете основни училишта од градот да згаснат...

„Караула“ на кино

Пет причини зошто до недела навечер треба да се гледа филмот „Караула“ кој е македонско-хрватска продукција.

Google Calendar

Поедностави си го животот. Организирај се и опушти се.

Од топилницата!!!

Поради генетски нарушувања од загадувањето, во велешката болница се роди чудно бебе!

Kомпјутерот не е баук и во битолско село Гермијан

[b]Баба Мара мирца на 80 години [/b] Навечер Мара Митревска се конектира на Интернет и останува будна до доцна во ноќта, за да полафи со своите најблиски во Европа и во Австралија

Фестивал на езеро „Младост“

[b]SHINING FACES[/b] Open Air Psychedelic Festival open [b]29.04.2006[/b] / close [b]02.05.2006[/b], lake „Mladost“ - Veles, Macedonia

МХК „Злетово“

Уште пред три години судот во Велес забранил продажба на дел од имотот на Топилницата. А1 дојде до документот кој покажува дека продажбата на МХК „Злетово“ не се одобрува и не е дозволена.

4 лекции за успешен деловен човек

На [b]Повеќе[/b] се.

Предлог Закон За Работни Односи

1. Почетокот на работното време работникот го одредува сам. Законската одредба пропишува да тоа не смее да биде пред 10 часот наутро. Шефот е должен да гo пречекува на врата со слатко и вода. ...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »