Како Соле ја правеше странава...

Поздрав до Соле со песната „Доста беше разбуди се, свести се нееее спиј тиии...“

Дали МТ.Нет победи или ние изгубивме?

Една слатка моја пријателка ми врати порака...

Адресар на кондоми

Асоцијации на слогани со правата работа... Нема што да објаснувам, прочитајте!

Грешки на Македонскиот Windows

За чистото промашување на преводот на македонскиот „пенџерлак“ говорат многу показатели, меѓу кои и јас... Морам да си кажам што влакна ми се залепија на јазикот, кога сме веќе кај критиките... И тоа не е сè...

Paper Doll Heaven

На следниот сајт можете да одберете некоја ѕвезда, да ја облечете од глава до пети и да ја менувате нејзината фризура!

E ova vi se vika DEKOLTE

Koj vika vo Veles nemame napredni devojki???

Ленка (remix by ZoRBiTaL)

Како би изгледала модерната верзија на „Ленка“ од нашиот ценет поет Кочо Рацин?

Мали поуки за животот: II дел

Како да живеете среќен и плoдоносен живот...

Најдобри албуми (1978 - 1982)

Во втората епизода царуваат Simple Minds, Prince, Marvin Gaye, The Clash...

Fucking Error!!!

Што ќе кликнете?

Проверете ја вашата интелигенција!

За да откриете колку сте интелегентни, решете го овој тест, соберете ги своите погрешни одговори и погледнете колку сте интелегентни (или колку не сте)...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »