Racin.org

Од неодамна е изработена веб страна посветена на Коста Солев Рацин.

Загаденост на велешката почва

Велешката почва и до десет пати повеќе во себе има присуство на тешки метали. Ова се резултатите од испитувањето на почвата во Велес од Технолошко-металуршкиот факултет.

100-те најдобри голови во ЛШ (1992-2005)

Одлично видео со 100-те најдобри голови ви Лигата на лампиони... овај шампиони во периодот 1992-2005.

Севтското првенство 2006

Комплетен распоред и многу информации поврзани со најважната споредна работа на светот

Програмче за Светското

Интересно програмче со кое можете да добивате: * Новости за Светското првенство од авторизиран провајдер * Резултати * Статистики за голови и картони * Извештаи за натпреварите...

Италијанскиот премиер кажува вицеви за судиите

Италијанскиот премиер Романо Проди очигледно не е премногу загрижен од скандалот во фудбалот во оваа земја, па почна да кажува вицеви на сметка на судиите на Апенинскиот Полуостров.

DJ Bejrut

Четврта песна на DJ Bejrut.

Дел од Градски стадион уништен!!!

Дел од трибините на градскиот стадион уништени. Причината ја предизвикало едно дрво. Поради дождовите и структурата на земјиштето на градски, дрвото вчера паднало и...

Порно на Хедер Макартни

Поранешната сопруга на Пол Макартни, Хедер се сликала во изопачени порно пози за хард кор „German book“

43 Рацинови средби

9-ти јуни 2006 (петок)

„Ѕвездите пеат за живот, за иднина, за Велес“

Преку две илјади велешани повеќе од два часа се забавуваа и пееја со ѕвездите на македонската поп и фолк сцена на концертот посветен на 5-ти јуни светскиот ден на заштита на животната средина.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »