Народна кујна во Велес

Велешани во редица чекаа за да го добијат првиот оброк од народната кујна.

Започна изградбата на црквата „Св.Кирил и Методиј“

Во Велес започна да се гради црква, прва во градот по 150 години. Камен темелникот го поставија и ја осветија митрополитите Тимотеј и Агатангел.

World Jump Day

За да ја спасиме нашата планета од глобално затоплување

Пронајдена окарина стара 6000 години

Спектакуларна промоција на необичниот инструмент се подготвува во режија на претседателот Црвенковски.

Стјуардот што го казнил Шумахер му бил сонародник на Алонсо

Која беше вистинската причина што Шумахер беше казнет да стартува од последната позиција во Монако

Гоце Арнаудов како Мајк Тајсон

На Гоце му дојде преку глава од новинарите на \"Свет\", па им удри маку ќотек, но ќотекот викаат од рајот е илзезен.

Приказна за една секира и Шарлиз Терон

На човек му паднала жената во река. Се појавил Господ и прашал што е проблемот, а овој му кажал. Господ влегол во реката, излегол со Шарлиз Терон и го прашал дали ...

Прва студентска забава во Велес

На 31. мај 2006 год. (среда) во клуб Ин ќе се случи првата Студентска забава во Велес!

Web камери во живо од целиот свет

Погледнете web камери во живо насекаде во светот!

Тестирање на Менса во ОУ „Васил Главинов“

БЕСПЛАТНО тестирање на Менса Македонија, кое ќе се одржи на 03.06.2006 (сабота), во ОУ „Васил Главинов“ со почеток во 12 часот. На тестирањето да се понесе: молив и гума, самоадресиран плик со марка.

Нови инвестиции на AMD

AMD, вториот по големина светски производител на микрочипови за компјутери соопшти дека ќе инвестира дополнителни 2,5 милијарди долари

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »