Рандом фаца

[b]Име[/b]: Ангел [b]Презиме[/b]: Темелков [b]Прва љубов[/b]: Топката

Како беше на етното во Баба

Со еден збор и две слики: СУПЕР!

Отворен првиот BEERSHOP во Македонија

Станува збор за првиот сајт и специјализирана виртуелна продавница за љубителите на „течната храна“ во Македонија. Прочитајте повеќе на [url=beershop.com.mk]beershop.com.mk[/url]

Најнегативен настан/личност за 2005

[b]Најнегативен настан/личност за 2005[/b] 1. Ограничување на АДСЛ 2. Јован Вранишковски 3. Нова цена на такси превозот 4. Случувањата во Велешките фирми 5. Рамина 6. Има уште многу настани ќе треба цел ден да пишувам...

Средношколска забава на Гимназија

И како си поминавте?

Велес, убаво место...

Пребарувајќи на Интернет налетав на еден форум, во кој една девојка со nick „[b]sisi[/b]“ имаше напишано за Велес. И благодарам на убавите зборови и навистина сум воодушевен од неа. Меѓутоа не го напишав целиот текст, бидејќи оваа девојка навистина имаше многу напишано за Велес. Доволно е кажано.

Кажи АААААААААAAA

Кажи [b]АААААААААA[/b]

Потрошувачка на гориво

На сликата е прикажано колку гориво (во тони) просечно троши еден човек на годишно ниво во разни делови од светот. На повеќе има табела за тоа колку е цената на горивото во земјите од Европа, па споредете.

Викенд програма на Баба

Викендов во БАБА има богата понуда на свирки. Проверете на Повеќе!

КАЛИОПИ - Unplugged

Сите љубители на [b]Калиопи [/b] можат да го проследат нејзиниот Unplugged концерт на [b]28 декември (среда) 2005 [/b] во Општина Велес, со почеток во 19.00 часот. Исто така, ќе има и промоција на книгата „Дениција“ од академик Петре М.Андреевски. Влезот мислам дека е бесплатен :)

Како да го избегнете женското „не“

Кога на некое машко ќе почнат да му се тресат нозете, да му се превртува во стомак и да му се суши устата, големи се шансите тој да се наоѓа во близина на девојката која му се допаѓа или да се припрема „за напад“ на доближување. Кога се случува одбивањето, доаѓа до грубо кршење на егото и појава на евентуална несигурност кај мажите за понатамошни акции. Десетте предлог - причини за одбивање на жените, околу кои треба да сторите нешто би биле:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »