Спортски занимливости

По еден милион евра награда за фудбалерите на руски Зенит.. Шкотскиот првак пехарот го доби од хеликоптер.. кој се првите 11 фудбалери на Примера лигата

Новата „TokyoFlash“ инфекција

Поставен е камен темелникот на новата зграда на велешкиот театар

Поставен е камен темелникот на новата зграда на велешкиот театар „Џинот“ кој вчера попладне започна да се гради во центарот на градот.

Киро Камчев во притвор во Шутка

Во неговата акт ташна пронајдени 64 илјади евра кеш

Опасни шумски штетници ја напаѓаат шумата во велешко

Опасни шумски штетници ја напаѓаат шумата во велешката околина. Поради нивното брзо размножување тие се закана по големиот фонд на зимзелени дрвја.

Млекарата на Лозар пропаѓа

Млекарата на некогашниот прехрамбен гигант АД Лозар од Велес остана единствено непродадена, по шест години од одењето во стечај на друштвото.

Наредната седмица повторно ракометен спектакл во Велес

Велес заедно со Скопје ќе бидат домаќини на годинашниов „Трофеј на Македонија“ во ракомет мажи.

Верче Пандиловска велешка снаа

Поп пејачката Верче Пандиловска од саботата стана и госпоѓа Гичев.

Поставување на камен-темелник на новата театарска зграда во Велес

20 Maj (Вторник), 16 часот

Учениците од Хемиска со нови производи за домаќинство

Средношколците од Хемиското училиште „Димитрие Чупоски“ промовираа нови производи, дел од асортиманот на нивната реалната компанија „Хем-ко“.

Најголемиот градник во светот

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »