Еколозите од Вила Зора ја уредија Долна Бабуна и Пешти за гостите

Велешани и неговите гости добија нова можност за одмор и рекреација, тоа е долниот тек на реката Бабуна и кањонот на Пешти

Саем на здрава храна „Поблиску до природата“ Извор 2008

Жителите на Азот имаат што да понудат како квалитетна и здрава еколошка храна

НЛО во Велес

Регистрирана летечка чинија

www.pollitecon.com - of Aegean Macedonia Northern Greece Politics, History, Human Rights

Книги за Македонците во Егејска Македонија

Хрватска ја победи Македонија среде Велес

Шанса за поправен сабота напладне Македонија Србија жени сала 25 мај

Боката непресметлив, не оди затвор ќе лежи во психијатриска Болница

Пред половина година Борислав Ангелов си ја запали куќата, со неа и сопругата која едвај се спаси жива

Ракомет, средбата Македонија - Србија, не го дочека крајот

Цветковиќ и се извини на велешката публика, Лазаров и се заблагодари. Вторник жените во Велес: Македонија - Хрватска. РФМ порача Велес домаќин на квалификациите со Исланд на лето?!

Полицајците ќе казнуваат за фрлање смет по улица

Владата воведува казни за фрлање отпадоци во урбани средини како и на зелени површини.

Зошто нема превод на странските канали на кабелската телевизија

Сведоци сме дека согласно важечкиот Закон за радиодифузна дејност, единствено операторот Кејблтел...

Детското одделение при Општата Болница Велес е подновено

Детското одделение при Општата Болница Велес е подновено со пижами и постелнина, како и нова игротека, донација од проектот „Насмевка во пижами“.

Младиот кромид од Башино село завршува на хрватскиот пазар

Најпознатиот велешки бренд, младиот кромид од Башино село, годинава завршува на Хрватскиот пазар.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »