Велешка „култура“

Некој добро си го зачистил станот, само го згрешил терминот за фрлање на ѓубрето!!!

„Nocturno“ викенд

Поминете го викендов во клуб „Nocturno“!

Кинески болид Формула1

Браќата Жао Ксиушун и Жао Ксигуо од Кина, направиле автомобил Формула 1 во домашни услови.

Џена: првата порно восочна фигура!

Помеѓу бројните познати личности чија што восочна фигура стои во музејот Мадам Тисот, своја заслуга доби и најпознатата порно глумица на сите времиња - легендарната Џена Џејмсон, која стана првата порно глумица во тоа престижно друштво.

Во Чешка казни за паѓање од велосипед

Новиот закон за сообраќај со систем на казнени поени, кој од 1 јули стапи на сила во Чешка, предвидува казни за обично паѓање од велосипед.

Набрзо бакцина против дебелина

Научниците ?д институтот Скрипс Рисрч дошле до заклучок дека во иднина од прекумерната тежина луѓето ќе можат да се ослободат со вакцина.

Норвешки зет и Македонска невеста се веселеа во Велес

Две свадби за еден брак. Првата свадба на Кенет Скревог и Викторија Апостолова била во мај во ладната Норвешка, а во јули минаа неколку илјади километри и во жешкиот Велес ја направија втората.

Известување

Имаше мали проблемчиња со странава, некои коментари ненамерно се избришани. Декшавајте!!!

Каде ќе се вложат 150 илјади евра

Парите што Општината ги доби како награда од ЕУ за проект на годината, ќе бидат вложени во...

Економска се сели во Т. Андреев

Средното економско училиште „Јовче Тесличков“ од новата учебна година ќе работи во нови простории, реши Советот на Општина Велес.

Награди на „Стоби 2006“

Познати се добитниците на наградите од 5-тиот Меѓународен фестивал на античка драма „Стоби 2006“

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »