Нова Motorola

Веќе видено чудо на техниката Touch screen дисплеј со 262 000 бои, 2Mpixel камера напред, камера назад и нема бројки, само копчиња за навигација.

Жаре прави беџови

Жаре изненадува со своите авангардни подвизи.Колку е оправдан поддржан и надополнет во своите идеи од нашите сограѓани е интересно прашње.

МХК „Злетово“ на две рати

Собранието на доверители на вчерашната седница ја прифати одлуката на Одборот на доверители - МХК \"Злетово\" во стечај да се продаде на холандската фирма \"Ресурсис холдинг\" од Амстердам за 7.601.000 евра.

Јубилејниот 25-ти Рок-фест

Јубилејното, 25-то издание на најстарата организирана рокенрол манифестација Рок-фест годинава ќе се одржи во Младинскиот културен центар во Скопје.

МТВ Адрија

Сајтот на [url=www.mtvadria.com/home.mk.py]МТВ Адрија[/url] и на македонски јазик.

Екоинцидент во Велес - 2 дел

И додека комуналниот инспектор и одговорните на ЈКП Дервен биле на местото на настанот, од каде тракторот на ЈКП Дервен истурил смет во Вардар, од другата страна на брегот дошол приватен камион и во Вардар фрлил шталско ѓубре??!! Ако коза лаже, рог не лаже...

Екоинцидент во Велес

Сметот од трактор на ЈКП „Дервен“ вчера заврши во реката Вардар во центарот на Велес во близина на мостот Гемиџии. Сведоци на овој екоинцидент, кој се случува еден ден по Денот на екологијата, биле членови на велешките невладини организации.

Глигоров промовираше книга

Првиот претседател на независна Македонија Киро Глигоров ја промовираше книгата „Сите југословенски стопански реформи“.

Случувања во "BB"

"BB" клуб.......Дојдете и проверете.

Немам проблем да бидам гола на сцена

Шерон Стоун се враќа повторно во „Основен инстинкт 2“. Таа вели дека нема проблем со тоа да биде гола на сцена.

Карикатури

David Beckham

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »