Погрешно паркирање

Наш сограѓанин ни испрати меил, со интересна содржина

Наредниот Microsoft оперативен систем во 2009

Microsoft изјави дека планира да го објави наредниот оперативен систем за помалку од две години после Vista.

Слогани за престанување со пушење

На следниот сајт The Art of Quitting се поставени повеќе предлози за слогани против пушењето. Ако имате идеја, можете и да предложите ваш слоган!

Најдобрите 101 класични веб сајтови за 2006

Lifestyle, Entertainment & Fun

Фотографија од James Nachtwey

\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-

Што е допинг?

Допинг е... Поарно дечково нека ви објасни.

„Добрите“ навики на велешани

За навиките на велешани најдобра илустрација е оваа фотографија.

Манифестацијата „Велешка пастрмајлија“

Изедени 350 пити и испиено 150 литри вино за два часа додека траеше питијадата.

Тезгите празни, продавачите надвор од пазарот

Протест на велешките пазарџии. Зошто денес тие не продаваа?

Предлози на екологистите од Велес

Предлози на екологистите од Велес за зголемување на свеста на граѓаните

Мини канцеларија

Уникатна идеја

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »